calçotada a Bristòl, baby!

Fent una volta per Bristòl fa un temps vaig descbrorir una botiga de menjar typical spanish. Vaig fer-hi un cop d’ull però teníem pressa i vam marxar ràpid. Fa relativament poc hi vaig tornar per comprar un fuet i llenties de pot (aparentment els anglesos no en gasten d’aquest tipus). Avui estava xafardejant el seu facebook i collons! Quina grata sorpresa veure que venen calçots. Ara només em queda investigar com els puc cuinar (al forn no m’acaben de convèncer) i calçotada party a casa!

burns night

Ahir a la nit vaig tenir l’honor de celebrar la meva primer Burns Night gràcies a un amic escocès. Bàsicament és una celebració a la vida i poesia del poeta Robert Burns.

L’estructura de l’event és com segueix.

Un cop estem tots reunits, l’amfitrió dóna la benvinguda a tothom i es brinda amb whisky. Després es porta el haggis a taula mentre sona música de gaites de fons i algú (convidat o amfitrió) recita Address to a Haggis. Es brinda en honor al haggis i es comença a menjar. Durant la sobretaula es van llegint poemes escrits per Burns i cada un dels convidats n’ha de llegir un com a mínim. El brindis amb bon whisky després de cada poema és imprescindible. Aprofitant que l’ambient ahir era molt internacional, vaig tenir la oportunitat de llegir una mica de Miquel Martí i Pol i escoltar poemes en versió original de Goethe i Paul Eluard entre d’altres. La nit acaba quan un dels homes proposa un brindis en honor a les dones mentre explica la seva visió del sexe femení. Tot seguit, una de les dones fa un brindis responent al brindis anterior.

De les millors nits que he passat a Bristòl sense cap mena de dubte.

houston, houston (part II)

Valen. Vaia puto crack el pavo aquest.

Seixanta minuts d’inspiració total i absoluta, mare meva. Com es pot ser tan puto amo? No, en sèrio. Com?

Hi ha gent a la vida que és molt gran, no per defecte, però per currar-s’ho molt i tenir dos collons. Em quedo amb tot el que ha sortit de la boca d’aquest home com a consells a la vida, així, en general, però més amb la història de que es veu que un colega seu li va dir que s’apuntés al programa espacial i ell li va respondre que no perquè no l’agafarien. El colega en qüestió li va dir que era la cosa més tonta que havia dit mai, llavors l’amic Charles es va apuntar, i el cabron ha volat quatre vegades a l’espai amb transbordadors espacials.

Això doncs. Mai més un “no perquè no em voldran” a la vida.

la cosa està fotuda titis

Això dels sentiments és com molt complicat, no? No hi entenc gaire del tema i potser aquest és el problema, però tinc la sensació que hauria de ser algo senzill i fàcil que acaba sent pel simple fet que és una obvietat i seria una tonteria que no fos.

Jo què sé, a vegades pateixo sobredosi de sentiments i aquestes merdes.

stir, stir little girl

Heu provat mai de remenar un iogurt movent el que vindria a ser l’envàs i no la cullereta? Jo sí. És més complicat però després et sents com molt puto amo, no?

No. Gens.

És un exemple de com a vegades ens compliquem la vida perquè volem.

Quines metàfores tan maques que faig, no?

No.

GENS.

és

Estar enamorat d’algú és somriure quan penses en aquella persona i en aquells petits detalls que fan que sigui algú únic i especial. És saber que està lluny de la perfecció i tot així no trobar a ningú més perfecte. És saber adonar-se del que vol i esforçar-te tan com sigui possible en donar-li, encara que no sigui el que tu vols o el que, a priori, et fa feliç. És oblidar-se del concepte parcialment egoista del jo necessito i tot i no tenir-ho, estar en un estat de calma emocional. És fer coses sense esperar res a canvi, tenir-ne prou en saber que allò que has fet fa feliç a aquella persona.

Alternativament, és escoltar a l’Ed Sheeran i pensar en aquella persona.

com convertir algo trist en algo brillant

Give me love like her
’cause lately I’ve been waking up alone,
pain splattered teardrops on my shirt,
told you I’d let them go
and that I’ll fight my corner.
Maybe tonight I’ll call ya
after my blood turns into alcohol…
no, I just wanna hold ya.

Give a little time to me or burn this out,
we’ll play hide and seek to turn this around.
All I want is the taste that your lips allow.

Give me love like never before
’cause lately I’ve been craving more
and it’s been a while but I still feel the same.
Maybe I should let you go…

My, my, my, my, give me love.